Salim

Ik ben Salim Osman oprichter en eigenaar van Time for You te Nijkerk.
Je kapsel is erg bepalend voor je uiterlijk. Het is dus belangrijk om je haar alleen onder handen te laten nemen die je vertrouwt. Kwaliteit en betaalbaarheid bij Time for You. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn dat bewijzen wij wel bij ons in de kapsalon. In onze sfeervolle kapsalon stellen we u meteen op uw gemak en u kunt genieten van een kop koffie of thee.

Rianka

Graag stel ik me even aan u voor!

Ik ben Rianka Winands-Ruitenberg woonachtig te Nijkerk. Al jong was het voor mij duidelijk dat mijn hart uitging naar het kappersvak. Vanaf mijn 15e knip en style ik dan ook met veel passie. Door het volgen van vele trainingen, het gewerkt hebben in meerdere salons ben ik op de hoogte van de laatste trends. Het luisteren naar de wensen van mijn klanten vind ik erg belangrijk. Ik adviseer u graag bij de juiste keuze van uw kapsel. Een kapsel dat bij uw haar, huid, gezichtsvorm, en persoonlijkheid past.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Graag tot ziens in onze kapsalon.

Met vriendelijke groet, Rianka.