Salim

Ik ben Salim Osman oprichter en eigenaar van Time for You te Nijkerk.
Je kapsel is erg bepalend voor je uiterlijk. Het is dus belangrijk om je haar alleen onder handen te laten nemen die je vertrouwt. Kwaliteit en betaalbaarheid bij Time for You. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn dat bewijzen wij wel bij ons in de kapsalon. In onze sfeervolle kapsalon stellen we u meteen op uw gemak en u kunt genieten van een kop koffie of thee.

Angelique

Hallo lieve klanten,

Ik ben Angelique geboren in 1987 in Nijkerk en woon in Hoevelaken. In het leven dat ik leid ben ik getrouwd en mag ik mama zijn van twee zonen. Ik ben in 2004 begonnen met de kappersopleiding en ben tot op heden nog steeds met veel plezier werkzaam in het kappersvak. Sinds 2017 werk ik bij Time for You. Mijn werkdagen zijn maandagmiddag, dinsdag, donderdag en zaterdag. De laatste zaterdag van de maand ben ik vrij en dan ben ik er op de vrijdag. Ik ben een vrolijke enthousiaste
vrouw en houd van gezelligheid tijdens het knippen.

Rianka

Graag stel ik me even aan u voor!

Ik ben Rianka Winands-Ruitenberg woonachtig te Nijkerk. Al jong was het voor mij duidelijk dat mijn hart uitging naar het kappersvak. Vanaf mijn 15e knip en style ik dan ook met veel passie. Door het volgen van vele trainingen, het gewerkt hebben in meerdere salons ben ik op de hoogte van de laatste trends. Het luisteren naar de wensen van mijn klanten vind ik erg belangrijk. Ik adviseer u graag bij de juiste keuze van uw kapsel. Een kapsel dat bij uw haar, huid, gezichtsvorm, en persoonlijkheid past.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Graag tot ziens in onze kapsalon.

Met vriendelijke groet, Rianka.