Corona richtlijnen

Lekker in je haar maar wel volgens de regels

Uiteraard staat de gezondheid van jou en onze medewerkers voorop. Wij hebben extra maatregelen getroffen en werken uitsluitend op afspraak. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jij snel weer lekker in je haar zit op een veilige en verantwoorde manier. Benieuwd wat wij allemaal doen? Lees dan snel verder en/of bekijk het filmpje.

Bron: https://www.anko.nl/

Mondkapjes

Time for You heeft voor alle medewerkers mondkapjes beschikbaar gesteld. Indien een medewerker liever met een mondkapje wil werken, dan is dit mogelijk. Bij binnenkomst vragen wij aan al onze klanten of zij het op prijs stellen dat de medewerker wel of geen mondkapje draagt. Daarnaast gaan we ervan uit dat wanneer de klant zelf een mondkapje wil dragen, dit dan bij zich heeft. Tevens zijn er in onze salon mondkapjes verkrijgbaar. De kosten zijn hiervoor 1,00 per stuk (max 1 per persoon).

Alleen op afspraak

Bij ons ben je altijd welkom, alleen in deze periode uitsluitend op afspraak. Om zo gecontroleerd mogelijk te blijven werken en de veiligheid en de gezondheid van jou en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. Hiermee zorgen wij voor een betere verdeling van onze klanten.

Je afspraak

Kom alleen naar de salon en zorg ervoor dat je maximaal 5 minuten van te voren aanwezig bent. Desinfecteer bij binnenkomst je handen. In onze salons ligt een hygiëne bag voor je klaar. Deze bevat een schone handdoek en kapmantel zodat jij verantwoord van je kappersbehandeling kan genieten. Volg tijdens je afspraak altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.

Ben jij (of iemand uit het gezin) verkouden of heb je symptomen van COVID19? Blijf dan thuis! Je bent op een ander moment van harte welkom. Onze medewerkers mogen klanten weigeren bij twijfel.

Onze richtlijnen

– Wij werken uitsluitend op afspraak.
– Kom alleen naar de salon.
– Kinderen tot twaalf jaar die een afspraak hebben zijn welkom met max. 1
begeleider/verzorger.
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst bij de speciale hygiëne zuil.
– Maximaal 5 minuten van te voren aanwezig.
– In onze salons geldt een max. aantal klanten.
– Houd voldoende afstand (1,5 meter)!
– Uitsluitend personen die een afspraak hebben zijn welkom in de salon.
– Wij groeten je graag maar schudden geen handen.
– Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.
– Ben jij (of iemand uit het gezin) verkouden of heb je symptomen van COVID19? blijf
dan thuis! Je bent op een ander moment van harte welkom. Onze medewerkers
mogen klanten weigeren bij twijfel.